Botronic
projektno-proizvodni inzinjering elektro opreme i uredjaja ----------- registrovan privredni subjekat-firma: PIB: 100457760/107768116
Botronik-elektronika
tel: 064 2664273 (radni dan od 11 do 17h) --- 21208 Sremska Kamenica / Novi Sad - SERBIA

Sajt je namenjen iskljucivo srednje i visoko obrazovanim kadrovima iz oblasti elektronike i elektrotehnike (inzenjeri, tehnicari, elektricari). Prateca dokumentacija proizvoda je na navedenom nivou znanja i obrazovanja iz ove oblasti. Eventualne dodatne informacije podrazumevaju pomenuti nivo znanja. Zahvaljujemo Vam na razumevanju.

PORUCIVANJE: Najsigurniji nacin je preko emaila, kontakt strane ili putem SMS poruke na gornji broj mob. telefona. Zbog prirode posla, proizvodnih obaveza, cestih odsusva/putovanja/terena i sl., NISMO UVEK U MOGUCNOSTI ODGOVARATI NA DIREKTNE TELEFONSKE POZIVE! Za dodatne informacije u vezi proizvoda-karakteristika takodje vazi: uputite zahtev za kontakt (SMS/email) i bicete kontaktirani kada tehnicka podrska bude u mogucnosti. Zahvaljujemo Vam na razumevanju.

Na sve poslate kontakte, sa ove strane, bice odgovoreno u najkracem mogucem roku. Posetioci koji nemaju E-mail adresu mogu ostaviti kontakt telefon.

Vase ime i po mogusctvu kontakt telefon (mob):

Vasa E-mail adresa (proveriti ispravnost upisane email adrese - primeceno puno slucajeva
sa neispravno upisanom email adresom - tada nismo u mogucnosti kontaktirati-odgovoriti na Vas zahtev!):


Upisite Vasu poruku te kliknuti na "Posalji poruku":